Velsmagende teambuilding

Vestjysk Revision i Lemvig skulle holde sommerfest og ønskede i den forbindelse et arrangement, der kunne kombinere seriøst indhold med det festlige og fornøjelige. Valget faldt på Kogeriet – Ny Nordisk Mad fra Mak&Par. Det valg har Allan Holgersen fra Vestjysk Revision ikke fortrudt.

Kombinerer det festlige med det nyttige

Mak&Par rykkede ud og riggede et helt udendørs køkken til, hvor der både kunne steges, koges, grilles og røges. Her mødte deltagerne en oplevelse, der virkelig brød med hverdagens kontorliv.
- Kogeriet er en flot kombination af noget der både er hyggeligt og festligt, og som samtidig er god teambuilding. Mak&Par fulgte desuden arrangementet godt til dørs med kåringer og priser, fortæller Allan Holgersen, Vestjysk Revision.

En dag der huskes

- Det blev en festlig dag og vi fik lige det, vi gik efter. Kollegerne blev grebet af opgaverne og det var en fantastisk menu, der blev serveret. Det var en rigtig god dag, som der er blevet talt om mange gange siden siger Allan Holgersen.

Flere stærke koncepter

Kogeriet Ny Nordisk Mad er et af koncepterne i Mak&Pars Kokkeskole. Kogeriet kan gennemføres over hele landet og Mak&Par medbringer alt, hvad der er brug for.

Foruden Nu Nordisk mad indeholder kokkeskolen Kogeriet med Kul På og Den Store Pizzadyst.

Book en Kokkeskole Kogeriet på TLF 7020 5022 eller bestil en opringning