Fed dag med Ny Nordisk Mad

Kapow Software i Hørsholm skulle have en hyggelig og festlig eftermiddag for en gruppe softwareudviklere og nogle amerikanske gæster. Det var vigtigt at gruppen blev godt rystet sammen og der skulle være tid til det hyggelige og uformelle samvær.

Valget faldt på Kogeriet Ny Nordisk Mad, der både kunne danne ramme om dagen, og samtidig ville levere en syvretters festmiddag.

Terrassen blev forvandlet til kogeri

Der blev rigget til med grill, bålfade og gasblus på den store terrasse ved Kapow i Hørsholm, og derefter lød startskuddet til en eftermiddag med hygge og madlavning. Deltagerne kunne blandt andet glæde sig over en bredt udvalg af råvarer og udfordrende retter.

Et fedt arrangement

Ved den afsluttende festmiddag var glæden over både maden og den positive fællesoplevelse tydelig.

- Det var helt som det skulle være. Det var en sjov og hyggelig dag. Kort sagt et fedt arrangement, siger Anne-Sofie Nielsen, Kapow Software.

Kokkeskole med muligheder

Kogeriet Ny Nordisk Mad er en del af Kokkeskolen.  Foruden Ny Nordisk Mad byder kokkeskolen blandt andet på Den Store Pizzadyst og Kogeriet med Kul På.

Fælles for koncepterne i Kokkeskolen er, at de både kan bruges som en hyggelig event og som regulær teambuilding.

Alle kan være med

- Samtidig er det aktiviteter, hvor alle kan være med. Også selvom man ikke har den store køkkenerfaring, siger Jimmy Schiøth, direktør i Mak&Par.

Book Kokkeskolen Kogeriet på 7020 5022 eller bestil en opringning