Kogeriet kan varmt anbefales

Medarbejdere fra fem afdelinger i Salus Boligadministration var samlet til den årlige medarbejderdag. Det skulle være en dag, hvor de gode relationer mellem medarbejderne skulle styrkes, ligesom man kunne lære de nye kolleger at kende.

Hyggelige rammer

Valget faldt blandt andet på Kogeriet Ny Nordisk mad, der blev afholdt på en pragtfuld og solrig septemberdag.  Rammen var hyggelige Krusmølle ved Aabenraa.

Vi er yderst tilfredse

- Altså vi er ret begejstrede. Vi havde valgt to arrangementer nemlig DaVinciKoden efterfulgt af Kogeriet. Vi er yderst tilfredse med begge arrangementer, lyder det fra Salus Boligadministration.

De 40 deltagere skulle lave syv retter til den store afslutningsmiddag. Det foregik udendørs på Krusmølles store terrasse.

God stemning og god mad

- Alle var glade for at Kogeriet foregik i et stille og roligt tempo. Alle kunne være med, og der var også tid til at snakke og hygge sammen.

- Desuden var det rigtig godt, at man hver især kunne byde ind på de opgaver, man gerne ville arbejde med. Det var med til at skabe en god og hyggelig stemning.

Professionelt udført

Salus glæder sig desuden over et godt forløb, lige fra den første kontakt og frem til afviklingen af arrangementerne:

- Jeg synes det fungerede rigtig fint. Det var meget professionelt udført. Kogeriet kan varmt anbefales.

Alle kan være med

Kogeriet Ny Nordisk Mad er velegnet som omdrejningspunktet for en medarbejderdag. Her kan alle, uanset alder og køn, være med til at skabe en fremragende 7-8 retters menu – naturligvis med de bedste råvarer, og i en positiv atmosfære.

- Kogeriet Ny Nordisk Mad er en aktivitet, der bygger på det positive samvær og på glæden ved at skabe noget sammen. Den glæde ser vi heldigvis hver gang, når deltagerne sætter sig til bords, siger Jimmy Schiøth, direktør i Mak&Par.

Book Kokkeskolen Kogeriet på TLF 7020 5022 eller bestil en opringning