Gastronomi på gløder

Kogeriet med Kul På - teambuilding med grill-handsker

En grill event med glødende kul, varme riste og åben ild. Her er der røg i køkkenet når I laver mad med ”store overarme”. Kogeriet med Kul På er forrygende teambuilding - og så giver det oven i købet en lækker middag.
Vi kører lige på og hårdt, uden fine fornemmelser. Det er mad uden omsvøb – men selvfølgelig med fokus på fremragende råvarer, smag og livsglæde. Udgangspunktet er, at kan det spises kan det grilles! Samtidig er tilbehør andet og mere - meget mere - end salat og flutes.
Vi kommer over hele landet og vi medbringer alt det udstyr, der er behov for.

Tjek !

• Styrker kreativiteten
• Udvikler samarbejdet
• Skaber fællesskab
• Uhøjtideligt samvær

Referencer

"...fedt arrangement"
Anne-Sofie Nielsen, Kapow Software

"Altså vi er ret begejstrede"
Salus Boligadministration

Teamwork og glødende kul

Grillevent med inspiration

Vi har hentet inspiration fra Grill-køkkener over hele verden. Lige fra det kulørte latinamerikanske gadekøkken over kreoler-inspiration til de voluminøse Texas BBQ Pits. – det er det, der gør Kogeriet med Kul På til en unik grill event.

Smag på udfordringerne

De forskellige grill-typer er linet op og grejet er klar – nu kan I give den ”en på låget”. Udfordrende opskrifter kombineret med gode råvarer, byder jer velkommen til en dag med fokus på gode oplevelser, nye smagsindtryk og et positivt samvær. Sådan er Kogeriet med Kul På

I skaber en fantastisk middag

Jeres evner til at samarbejde og koordinere er i brug i samme øjeblik I griber om grill-tangen og frem til der bliver sagt værsgo’! Dermed er der skabt en oplevelse og et festmåltid for virksomheden, afdelingen eller teamet - der ikke bliver glemt.


Flere facts

Tid: Fra 2½ til 8 timer
Antal: Fra 12 deltagere
Ramme: Inden- eller udendørs event.

Galleri

Se flere billeder fra Kogeriet med Kul På

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Priser

GRILL-team, GRILL-work og spændende GRILL-middag
Fra kr. 645,00