Kogeriet Julefrokost

Firmajulefrokost I selv koger

Juletiden nærmer sig og det skal selvfølgelig markeres med en julefrokost. Her er den perfekte 2-i-1 løsning: Kogeriet kombinerer det hyggelige og positive fællesskab med teambuilding  - resultatet bliver en lækker firmajulefrokost. Det bliver ikke bedre: Det er hygge med indhold og noget andet end den traditionelle buffet med sild og snaps.

Tjek !

• Udviklende
• Hyggeligt
• Styrker relationerne
• Fællesskab

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

”… ramte mine drømme”
Torben Andersen, Aubo

"Professionelt udført"
Salus Boligadministration

 

 

Udviklende samvær og mad med mening

Nyt og spændende

Vælg en firmajulefrokost med Kogeriet. Her sætter I jeres personlige aftryk på maden, samtidig med at I møder hinanden på en ny og anderledes måde. At lave mad sammen er teambuilding-platinium – helt uden fancy begreber og andre dikkedarer.

Proces og fællesskab

Når I kaster jer over opgaverne oplever I nye sider af hinanden, samtidig med at I styrker alle de egenskaber, der danner et godt team: samarbejde, kommunikation, koordinering, kreativitet og selvfølgelig evnen til at inddrage hinanden i opgaverne. Et klart defineret fælles mål – den gode julefrokost – sender processen i den rigtige retning fra det første minut.

Kronen på værket

Kronen på værket er selvfølgelig et veldækket bord med en stribe lækre og velsmagende retter. Vi har afsæt i det nordiske køkken og har udviklet nye retter, der passer perfekt til årets firmajulefrokost. Uden fortærskede klicheer, tør vi godt påstå at det emmer af alt det bedste som julen kan give: Fællesskab, sammenhold og selvfølgelig god mad i godt selskab.

 


Flere facts

2 - 4,5 timer      
20 - 150 deltagere
Inden- og udendørs

Galleri

Se flere billeder fra Kogeriet - Julefrokost

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

PRISER

Teambuilding og julefrokost

Fra kr. 795,00
pr deltager

Ekskl. moms

Bestil et tilbud