Den Store Pizzadyst

 

Den Store Pizzadyst

Flammerne buldrer i den italienske pizzaovn og viseren nærmer sig de 300 grader. Vi har fyret op under jeres næste firmaevent - årets holddyst på pizzabagning. Opløbet er i gang og alle kaster et blik ud af øjenkrogen - Er det konkurrerende hold ved nabo-bordet stadig med, eller løber vores hold med sejren i pizza-bagning.
Konkurrence, samvær og lækkerier er omdrejningspunktet i denne gastronomiske event. Vi kommer over hele landet og vi medbringer alt det udstyr, der er behov for.

Tjek !

• Velsmag og velbehag
• Kreativ appetitvækker
• Effektivt samarbejde
• Sikker kommunikation

Referencer

"En dag der tales om"
Anette Langetoft, Administrationshuset

"Kan varmt anbefales"
Salus Boligadministration

Konkurrence, gastronomisk event & pizza

Gode oplevelser og teamwork

Det er sjovt at konkurrere, især når der også er fokus på den positive oplevelse, hvor alle kan være med. Her forener I glæden ved gode råvarer, et herligt måltid og ikke mindst det unikke fællesskab omkring farver, dufte og smagsindtryk.

Der er opgaver til alle

Den Store Pizza-dyst er en gastronomisk event, der har opgaver til alle, når hele holdet hjælper med at komponere tomatsovsen, kløve pinde til ovnene, ælte dej, udvælge ingredienser og svinge med pizzaspaden. Undervejs er der selvfølgelig plads til underholdende drillerier mellem holdene, small talk ved de brændefyrede pizzaovne og et enkelt glas vin med kollegerne.

Kun et hold vinder årets Pizza-trofæ?

Vi bedømmer selvfølgelig pizzaerne efter grundig smagning. Ved den store italienske pizzabuffet fortsætter festlighederne, når vi både uddeler Pizzadystens særlige priser og hylder vinderholdet.
Pizza-dysten kan også kombineres med andre arrangementer. Læs mere her og her


Flere facts

Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag       
Antal: Fra 8 deltagere og opefter.
Ramme: Inden- eller udendørs event.

Galleri

Se flere billeder fra Den Store Pizzadyst

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Pris

Teamwork, kreativ konkurrence og Gastro-Pizzaer
Fra kr. 595,00