Gastronomisk Teambuilding

Kogeriet er gastronomisk teambuilding der involverer alle sanser og skaber et dynamisk samarbejde. Fra første kik på opskriften til det færdige festmåltid er der tændt op for samarbejdet og kommunikationen. 

  • Alle kan være med - se nye sider af dine medarbejdere og oplev dynamikken
  • Ideelt til store grupper hvor pladsen kan være en udfordring
  • Hvor som helst ude som inde - Vi kommer over hele landet, lige der hvor I er

Mak&Par har siden 2006 hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med at udvikle dygtige og engagerede medarbejdere og derigennem skabe gode resultater. Vores indgangsvinkel er trivsel, motivation og arbejdsglæde.  Den positive fællesoplevelse skaber gensidig anerkendelse og respekt – og begejstring over at være en del af fælleskabet.

3 spændende gastronomiske koncepter


Nordisk inspiration til ganen, samarbejdet og fællesskab
Spændende menu med lokale råvarer


Store armbevægelser og mad på gløder
Stemning, teamwork og BBQ


Kan man lave gastronomisk teambuilding med en pizza? JA! - Plus en unik mad oplevelse...

 

Kogeriet er gastronomisk teambuilding og meget mere

Det er også stedet, hvor I hygger jer omkring gryderne, grillen, stenovn, pander og pizzaovne. Ved fælles hjælp og gode råd skabes der smagsoplevelser og i sidste ende et velsmagende måltid.

For os er det naturligt at lægge vægt på gode råvarer, ligesom vi lægger vægt på at sætte alle sanser i spil. Man behøver ikke at være en ørn i køkkenet. Kogeriet er for alle, der har mod på at prøve noget nyt og spændende.

Kogeriet - Ny Nordisk Mad

Med respekt for de gode nordiske råvarer, laver I sammen en enestående syv-retters menu. Her arbejdes med gas, grill, stenovn, åben ild og måske røgeri. Et gastronomisk festfyrværkeri.

Kogeriet - med Kul På

Der fyres op i en stribe griller. Det er rustikt og uden dikkedarer – enhver texaner vil være misundelig. Det er mad med saft og kraft.

Den Store PizzaDyst

Der fyres op i originale italienske pizza-ovne og så gå det løs med en herlig dyst på pizzaer. Hvem laver de bedste og mest velsmagende pizzaer?