Gastronomisk Teambuilding København

GASTRONOMISK TEAMBUILDING KØBENHAVN

Mak&Par Kogeriet er den unikke måde at styrke teamet på. I kaster jeg ud i gastronomiske udfordringer og bliver både mætte og klogere. Book nu!

Mak&Par kommer over hele landet og ser naturligvis vores skønne hovedstad som stedet hvor man virkelig skal have mulighed for at opleve Gastronomisk Teambuilding København. Tre ord, der tilsammen matcher det rige og kreative miljø der er en del af Københavns rygrad.  Dertil kommer at København byder på så mange spændende og inspirerende muligheder for at skabe unikke rammer om unikke arrangementer.

Book et af disse stærke koncepter


Nordisk inspiration til ganen og samarbejdet
Spændende menu med lokale råvarer


Store armbevægelser og mad på gløder
Stemning, teamwork og BBQ


Kan man lave teambuilding med en pizza?

JA! - Plus en unik mad oplevelse...

 


Vælg Gastronomisk Teambuilding København og få mulighed for at skabe det fremragende måltid sammen med kollegerne. Det sker i et åbent og kreativt miljø, hvor der er tid til både at omsætte kreative ideer til virkelighed og hvor der samtidig, umærkeligt arbejdes med at udvikle alle teamkompetencerne

Ved at vælge Gastronomisk Teambuilding København fra Mak&Par sikrer I jer alle fordele: Vi kommer til jer og dermed sparer I værdifuld tid, da ingen behøver at rejse unødigt efter aktiviteten. Samtidig får I både en konstruktiv aktivitet og et måltid i særklasse – det er da svært at takke nej til.

Mak&Par er en af landets yderst erfarne leverandører af events, medarbejderudvikling og teambuilding. Gastronomisk Teambuilding København er en af disse aktiviteter. Blandt fordelene er desuden at vi kan gennemføre et arrangement med både små og store grupper og med hvilken som helst deltagersammensætning. Det letteste er at kontakt os for flere oplysninger.