TEAMBUILDING MADLAVNING FYN

Fyn byder på helt nye koncepter inden for teamudvikling baseret på aktiv og spændende madlavning hvor alle kan være med. Book jeres næste teamarrangement i dag.

Her er flere spændende koncepter at vælge mellem

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Teambuilding madlavning Fyn

Fyn er kendt som hele øen i centrum af Danmark og er derfor en oplagt sted for Mak&Pars aktiviteter. Teambuilding madlavning Fyn et af de stærke koncepter det er let at placere på den grønne ø. Det varierede landskab, der kan danne den perfekte ramme om Teambuilding madlavning Fyn.

Teambuilding madlavning Fyn er rammen om en fantastisk inspirerende og kreativ aktivitet, hvor det er muligt at arbejde med de traditionelle teambuilding-aktiviteter og

samtidig skabe en god og hyggelig atmosfære sammen med kollegerne.

Teambuilding madlavning Fyn byder på chancen for at arbejde med de bedste råvarer og i løbet af nogle gode og kreative timer, skabe det særdeles delikat måltid.

Mak&Par er en af landets yderst erfarne leverandører når det gælder events og teambuilding. Gennem årene er der opbygget en omfattende erfaring, der sikrer effektivitet i planlægningen og høj kvalitet i afviklingen – og det gælder naturligvis også for Teambuilding madlavning Fyn.

For mange virksomheder er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på både tidsforbrug og omkostningerne. Teambuilding madlavning Fyn er derfor en rigtig god mulighed for en indholdsrig aktivitet, der kan gennemføres der, hvor I er. Om det skal være på virksomhedens adresse, eller på en af de skønne pletter, som Fyn er så rig på, er helt op til jer. Vi kommer over alt og kan skabe de rigtige rammer, uanset om det er hos jer eller i strandkanten.

Gastronomisk teambuilding er et af specialerne fra Mak&Par. Der er flere forskellige muligheder at vælge i mellem, og dermed selvfølgelig også stor sandsynlighed for, at der er et, der præcist passer til jeres behov.

Book Teambuilding Madlavning Fyn hos Mak&Par på TLF 70205022