Gastronomisk Teambuilding Århus

GASTRONOMISK TEAMBUILDING ÅRHUS

Mak&Par Kogeriet byder på en unik gastronomisk oplevelse i Smilets By. Book gastronomisk teamwork på en af de mange spændende lokationer i Århus og opland.

Vælg mellem flere forskellige spændende koncepter


Nordisk inspiration til ganen og samarbejdet
Spændende menu med lokale råvarer


Store armbevægelser og mad på gløder
Stemning, teamwork og BBQ


Kan man lave teambuilding med en pizza?

JA! - Plus en unik mad oplevelse...

 


Gastronomi og teambuilding i Smilets By

Vi kan afholde Gastronomisk teambuilding på stort set hvilken som helst adresse i Århus. Byen er kendt for sit alsidige byrum, og da et arrangement med gastronomisk teambuilding i Århus, ikke stiller særlige krav til lokaler eller udendørsarealer, så er der ikke mange begrænsninger. 

Ved Gastronomisk teambuilding Århus får deltagerne en helt unik mulighed for at frembringe en spændende og velsmagende menu, præget af årstidernes råvarer og selvfølgelig råvarer af fremragende kvalitet. Her får I mulighed for at skabe en glad fælles oplevelse – og med et fremragende måltid som hovedgevinsten. 

Samtidig får I et stærkt fokus på nogle af de vigtigste kompetencer i et velfungerende og effektivt team.
Når man laver mad sammen, kan man slet ikke undgå at arbejde med kommunikation og samarbejde. Hvis bare alle passer deres, falder tidsplanen sammen og dermed bliver menuen ikke komplet. 

Hvorfor skal man vælge at lave Gastronomisk teambuilding Århus?

Svaret er enkelt: Mak&Par kommer gerne over hele landet, og dermed også til den by, der passer jer bedst. Mak&Par Kogeriet byder på en unik gastronomisk oplevelse i Smilets By. Book gastronomisk teamwork på en af de mange spændende lokationer i Århus og opland. Det er således fyldt med fordele at vælge os – ved at vi kommer til jer, bliver det let og enkelt at gennemføre jeres arrangement. I kan koncentrere kræfter om jeres specialer og hovedopgaver. 

Mak&Par er en erfaren teambuilding virksomhed, der blandt sine mange tilbud har Gastronomisk teambuilding Århus som en fremtrædende mulighed. 
Mak&Par har eksisteret i ca. 10 år og har en omfattende erfaring i et meget bredt udvalg af teambuilding, firmaevents og medarbejderdage. 

Gastronomisk teambuilding er integreret i Kokkeskolen Kogeriet, som Mak&Par hele tiden udvikler og arbejder på at gøre endnu bedre. 

Vi ser et stort potentiale i gastronomisk teambuilding og har over de seneste år fået mange særdeles positive tilbagemeldinger fra vores kunder.