Gastronomisk firmaevent

Et gastronomisk firmaevent er det oplagte valg, når I vil skabe en festlig dag, hvor de sociale relationer styrkes og hvor der er plads til det hyggelige samvær med kolleger, samarbejdspartnere eller kunder.

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Gastronomisk firmaevent over hele landet

Mak&Par afholder gastronomiske firmaevents over hele landet og stort set alle steder. Gastronomiske firmaevent er desuden velegnet til både små og store grupper – fra 20 til 100+.

Alle kan være med!

Gastronomisk firmaevent er tilrettelagt så alle kan være med – også selvom man mest er vant til at bruge køkkenet, når der skal sættes over til kaffe. Hører man til dem, der ikke kan se et komfur uden at tænke i nye retter, er der også masser at hente. Vores kokke deler glad og gerne ud af både opskrifter og små gode fif.

Positivt samvær

Et gastronomisk firmaevent er tilrettelagt så der er plads til hygge omkring grillerne eller stenovnene, ligesom der skabes fællesskab og samhørighed når retterne skal komponeres eller smages til – og ja, ingen bliver vel i dårligt humør af et fremragende måltid. Kogeriet fås blandt andet i følgende udgaver:

Ny Nordisk Mad

Et sandt festfyrværkeri, hvor råvarer af fremragende kvalitet og masser af udfordringer skaber en enestående oplevelse i gastronomiens verden. Sammen fremstiller I en syv-retters menu, baseret på nordiske råvarer. En enestående oplevelse.

Mad med Kul På

Når kullene gløder i grillerne og man fornemmer den særlige duft af varme kul, er Mad med Kul På for alvor skudt i gang. Det er mad der går rent ind, uden en masse overflødig pjank. Enhver grill-freak vil nikke anerkendende – det er mad med saft og kraft.

Den Store PizzaDyst

Hvem komponerer den mest velsmagende pizza? Det er omdrejningspunktet i den Store Pizzadyst. De autentiske italienske pizzaovne har viseren på 300 grader når de skal modtage de gastronomiske kreationer. Dette er konkurrence i bedste stil: Fornøjelig og med fart over feltet. Resultatet er en indbydende italiensk pizzabuffet.

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og book et gastronomisk event