Gastronomisk firmaarrangement

Det at lave mad sammen, er en festlig oplevelse, fyldt med udfordringer og plads til kreativitet. Gastronomisk firmaarrangement med Kogeriet er den perfekte mulighed for at styrke sammenholdet mellem gode kolleger – eller lære nye kolleger at kende. Dette firmaarrangement kombinerer det nyttige med det behagelige.

Kogeriets mange fordele

  • Mød kollegerne i nye rammer
  • Bring kreativiteten i spil
  • Styrk sammenholdet på tværs
  • Nyd maden og vinen

Tre stærke kokkeskole firma-arrangementer

Det er fedt, det er for sjov:

• Lige på og råt – og store armbevægelser
• Pulsen kommer op – sved på panden skader ikke
• De bedste råvarer – I fortjener det bedste
• Den perfekte smag – vi gider ikke nøjes

Gi’ den en med grillhandskerne

Vi stiller en stribe grill-typer op, grejet er pudset af og vi har selvfølgelig et stort udvalg af supergode råvarer. Det er ingredienserne til det perfekte Gastronomisk grill event. I kommer med lysten til at give den ”én på låget” og med det gode humør, der er med til at skabe en uforglemmelig dag.

Gastronomisk grill event - med Kul På er stedet hvor vi tænker utraditionelt og uden fine fornemmelser.

Gastronomisk grill event med masser af smag

Med Kul På er stedet hvor I kan opleve en udfordrende og uhøjtidelig dag med mad. Vi henter inspiration fra alverdens grillkøkkener – både det rustikke gadekøkken og det vilde Texas BBQ med alt havde det indebærer af fandenivoldskhed og livsglæde.

Meget mere end mad

Kogeriet er gastronomi - og meget mere: Det er også stedet, hvor der er socialt samvær omkring gryderne, grillen, stenoven, panderne eller pizzaovnene. Ved fælles hjælp skabes der smagsoplevelser og i sidste ende et velsmagende måltid. Man behøver ikke at være en ørn i køkkenet – dette er et firmaarrangement for alle, der har mod på at prøve noget nyt og spændende. Kogeriet består af tre stærke koncepter, der giver jer mange muligheder.

Teamwork på et gastronomisk firmaarrangement

Fælles madlavning indeholder stort set alle de elementer, der er indeholdt i gode teambuilding-øvelser. Foruden de klassiske som samarbejde og kommunikation, styrker og udvikler madkoncepterne en lang række andre områder. Det gælder blandt andre evnen til at planlægge og tænke kreativt i en gruppe, ligesom evnen til at inddrage teamets forskellige kompetencer i arbejdet.

Med fokus på det sociale

Gastronomisk firmaarrangement styrker desuden evnen til at finde utraditionelle løsninger og ikke mindst, at deltagerne opbygger et tillidsfuldt og givende miljø. At være samen i den kreative proces, som madlavning er, skaber samhørighed og forståelse for hinanden.
En ekstra bonus er madlavningen der byder på nye metoder, anderledes retter og positive oplevelser for alle deltagere og alle sanser.