DEN STORE PIZZADYST

Flammerne buldrer i den italienske pizzaovn og viseren nærmer sig de 300 grader. Vi har fyret op under jeres næste firmaevent - årets holddyst på pizzabagning.

Konkurrence, gastronomisk event & pizza

Opløbet er i gang og alle kaster et blik ud af øjenkrogen - Er det konkurrerende hold ved nabo-bordet stadig med, eller løber vores hold med sejren i pizza-bagning.
Konkurrence, samvær og lækkerier er omdrejningspunktet i denne gastronomiske event.

Holddyst - med saft og kraft

Der er tempo over et vinderhold, men hastighed alene gør det ikke. Det gælder også om smag, udseende og teamwork. Alt det, der gør Den Store Pizza-dyst til en holdkonkurrence ud over det sædvanlige:

Her dyster I på

  • velsmag og velbehag
  • pirrende dufte
  • kreative appetitvækkere
  • fart på – selvfølgelig!
  • effektivt samarbejde

Gode oplevelser og teamwork

Det er sjovt at konkurrere, især når der også er fokus på den positive oplevelse, hvor alle kan være med. Her forener I glæden ved gode råvarer, et herligt måltid og ikke mindst det unikke fællesskab omkring farver, dufte og smagsindtryk.

Der er opgaver til alle

Den Store Pizza-dyst er en gastronomisk event, der har opgaver til alle, når hele holdet hjælper med at komponere tomatsovsen, kløve pinde til ovnene, ælte dej, udvælge ingredienser og svinge med pizzaspaden. Undervejs er der selvfølgelig plads til underholdende drillerier mellem holdene, small talk ved de brændefyrede pizzaovne og et enkelt glas vin med kollegerne.

Kun et hold vinder årets Pizza-trofæ?

Vi bedømmer selvfølgelig pizzaerne efter grundig smagning. Ved den store italienske pizzabuffet fortsætter festlighederne, når vi både uddeler Pizzadystens særlige priser og hylder vinderholdet.

 

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på et gastronomisk event med Pizzadysten

 

Du kan også kigge på vores to andre kulinariske teambuilding oplevelser.

FACTS:

Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag.

Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.

Rammer: Inden- eller udendørs event.

Alle kan lave mad *

Både erhverv, firmaer og private er velkommen. Inviter kollegaer, samarbejdspartnere eller venner på en kulinarisk udfordring de aldrig har prøvet før...

* citat Gusteau, Ratatouille