Profil

Mak&Par kombinerer mange års arbejde med teamudvikling, teambuildingkurser og firma events. Vi har ca. 55 freelance medarbejdere tilknyttet, som arbejder med vores arrangementer og kurser, alt efter hvilke kompetencer, de hver især besidder.
Fælles for alle ansatte i Mak&Par er erfaringen med og bevidstheden om den store effekt, der ligger i oplevelsesbaseret motivation, læring og udvikling.

Vi har samtidig et overvejende fokus på vores evne til, at håndtere mennesker, teams og grupper i mange forskellige sammenhænge. For os er det lige så vigtigt at være imødekommende, smilende og åbne, som det er, at have en høj faglighed.

Vi får løbende nye medarbejdere i vores freelance stab og får denne vej nye kompetencer i Mak&Par, der supplere vores interne kursusaktivitet inden for instruktion, facilitering og event.

Over hele landet

I Mak&Par arbejder vi både på de lokationer som vores kunder har valgt, og på de lokationer som vi anbefaler. Lidt over halvdelen af vores arrangementer afholdes på Sjælland med langt størstedelen i Storkøbenhavn. Af samme årsag samarbejder vi med mange forskellige lokationer her, og har egne faciliteter på Dragør fort.

Jylland og Fyn byder også på et stort udvalg af lokationer til kurser og events af en hver art. Vores samarbejdspartnere ligger i alle kategorier fra top moderne kursuscentre over spejdercentre i det grønne til de mere utraditionelle og skæve steder vi også har på kortet.

 

Mak&Pars etiske udgangspunkt

I Mak&Par gør vi os løbende overvejelser om den etik vi ligger bag vores arbejde og kurser, fordi vi arbejder med udvikling af mennesker. Vi tilslutter os de fem teser for etisk kursusvirksomhed, som blev udarbejdet af Arbejdsmarkeds-Etisk Råd.

Læs mere om vores etik.

 

Kurser og events over hele landet.