NYHEDER

Portugisisk Stenovn

Velduftende brød, pizza eller sydfranske simreretter. Madlavning i det fri er meget mere end snobrød og ristede pølser. Mak&Par har importeret to mobile portugisiske stenovne...

Link til artikel om Brændefyret stenovn

April 2013

Highland Games - 2013

Et underholdende og aktivt firma arrangement hentet direkte fra det Skotske højland. Med et Highland Games får sækkepiben en anden lyd. På tværs af køn, alder og atletiske evner, kan kollegerne kaste sig over de underholdende konkurrencer der skaber et Highland Game.

» Læs mere om Highland Games
Feb 2013

Nye og bedre faciliteter

Fra den 1. maj flytter vi helt ind i vores nye faciliteter, hvor vi har haft lager og garderobe siden midten af marts. Her er alt samlet under et tag, og endnu bedre mulighed for at sikrer gode oplevelser og udbytterige kurser for vores kunder.
Maj 2012

Indendørs Racing

Når det handler om fart over feltet og racerløb, forestiller de fleste sig noget med store benzinmotorer og benhård kørsel på asfalten. I Racing Event fra Mak&Par er der stadig fart på, men...

» Læs mere om Racing event
Februar 2012

Mak&Par i nye og bedre rammer

1. februar 2012 rykker Mak&Par ud af de nuværende lokaler og ind i nye og større lokaler i Silkeborg Industri Syd.

» Teambuilding og team events i nye rammer
Januar 2012

Kongedyst og vajende faner 

Der var en ting de kunne, dengang i middelalderen: De kunne lave turneringer...

» Kongedyst og ridderturnering firmaevent
September 2011

Ny mordgåde - Death of a Diva

Et helt nyt og underholdende mordmysterie med "tju bang" for hele firmaet.
I løbet af 2010 har Mak&Par arbejdet på de sidste finjusteringer på et helt nyt koncept til vores række af firma events. Det nye mordmysterie hedder "Death of a Diva" og spiller deltagerne ind i en forrygende mordgåde.
- Det er utrolig underholdende når vi oplever hvordan deltagerne tror de skal underholdes af en kendt operasangerinde, og pludselig opdager at de er havnet midt i et mordplot. Fortæller Søren Rasmussen, der har projektledet de første fem opførelser af det nye mordmysterium.

» MORDMYSTERIET - Death of a Diva
Oktober 2010

International videndeling i DK

Knap 70 facilitatorer, konsulenter, trænere og instruktører fra hele verden, var samlet inærheden af Ry i starten af maj måned. 
Værtskabet med Jimmy Schiøth fra Mak&Par i spidsen noterede den meget positive feedback fra alle deltagere. Med Sletten spejderområdet ved Ry kunne Danmark samtidig vise sig fra den smukkeste side, med udsigt over Silkeborgsøerne, fra foden af himmelbjerget. Knap 35 workshops med et højt fagligt niveau, og mange nye indgangsvinkler, gjorde konferencen til et interessant og inspirerende mødested.
Et topmotiveret dansk hold gjorde det hele muligt, og et stor tak fra Jimmy Schiøth til Julie Dinesen, Andreas Isholm, Bastian Bech, Jane Jørn og Søren Rasmussen.
Næste års værtsskab tilfaldt Slovenien, som byder kolleger fra hele verdenen velkommen til maj 2011.

EEE Conference 2010 - Denmark

På sidste års EEEurope Conference i Estland havde vi den positive oplevelse at Danmark blev valgt som værtsland i 2010. Ikke alene får landet i år besøg af konsulenter, trænere, terapeuter og instruktører fra hele verden, der har interessen og arbejdet med Experiential Learning til fælles.
For Mak&Par er det en ekstra dimension at Jimmy Schiøth fra Mak&Par blev den officielle været for konferencen.
Vi ser meget frem til at sige velkommen til kapaciteter fra ind og udland til en spændende konference.

Intern uddannelse

At gennemføre effektive og tidssvarende kurser for vores kunder kræver, at vi konstant "sliber" kniven selv. Med andre ord - walk the talk.
I løbet af efteråret 2009 og første halvår af 2010 gennemfører vi et 4 modulers kursus for vores kursusledere. Ansvarlig for kursets afvikling er systemisk proceskonsulent Julie Dinesen, der har den vigtige opgave, at kursets indhold matcher de grundlæggende tanker i Mak&Par. Det er med til at sikre, at vores kurser er baseret på den anerkendende tilgang, oplevelsesbaseret læring og løsningsfokuseret coaching. Vi forventer at 6 kursusledere består med en praktisk case i løbet af august 2010.

Nyt udstyr til Off Road Challenge

Det var et par stolte medarbejdere, der hentede en helt ny Landrover 130' Crew Cap ved TeamBertelsen i Sjelle i sidste uge. Med investieringen i den helt nye bil, er der sat ekstra fokus på komfort, køreglæde og oplevelse, når deltagere på et Off Road Challenge tager plads bag rattet.
Vi forventer, at bilen bliver færdig udstyret til terrænkørsel af en hver art i løbet af 2009, og på den måde vil byde på mange store oplevelser i forskellige programmer.

EEEurope Conference 2009 - Estland

Den årligt tilbagevendende begivenhed - Experiential Education Europe Conference - blev i 2009 besøgt af Jimmy Schiøth og Julie Christensen fra Mak&Par. Den nye viden de fik med sig fra Estland giver som altid inspiration og nye indgangsvinkler i den dynamiske hverdag i branchen.   

Vores udenlandske samarbejdspartnere og kolleger tilbød spændende og innovative workshops og foredrag, og det var ifølge Jimmy og Julie en fornøjelse at deltage - de tager gerne afsted igen.

Førstehjælp med First Aid

En gruppe medarbejdere fra Mak&Par har været på førstehjælpskursus hos First Aid Samaritterne.

Fem erfarne førstehjælpsinstruktører sørgede for et lærerigt kursus, der udrustede os til at håndtere mange af de situationer, vi alle kender fra en aktiv hverdag.

Efter kurset har 7 ud af 10 af vores medarbejdere et opdateret førstehjælpskursus. Sådan sikrer vi vores kunder, at der altid er en eller flere instruktører med godkendt førstehjælp til stede under et arrangement.

Mak&Par i Spanien

Jan Møller, Søren Rasmussen og Julie Christensen har været på en meget inspirerende og lærerig 4 dages EEE konference i Spanien. Et stort udvalg af interessante workshops gav de tre fra Mak&Par en lærerig oplevelse, og ny faglig bagage til fremtidig brug hos Mak&Par

EEEurope Conference 2007 - Skotland

Mak&Par deltager igen på Experiential Education Europes konference. Dette er en af de mest betydningsfulde begivenheder inden for Educational Learning i Europa.

Gennem en lang række lærerige workshops, foredrag og møder får vi den nyeste viden og inspiration fra vores udenlandske sam- arbejdspartnere og kolleger. I 2006 havde vi et lærerigt og inspirerende ophold på EEE konferencen, hvilket resulterede i et nye øvelser, indgangsvinkler og et helt nyt koncept. 

Vi ser frem til dette års konference, der afholdes i Dounans, Skotland, i perioden fra d. 26.-30. april 2007. Læs mere om konferencen på www.eeeurope.org.

Mak&Par på KursusLex messen

Med et nyt og spændende TeamEvent som DaVinciKoden i programmet, var det vigtigt at komme ud og præsentere det for kunder, møde bookere og konferenceplanlæggere fra hele landet. Her var KursusLex messen på Arken en oplagt lejlighed. På trods af en mindre stand fik vi og DaVinciKoden en overvældende modtagelse - tak for det.

EEEurope Conference 2006 - Tyskland

I foråret 2006 var fire medarbejdere fra Mak&Par til 5 dages konference på Slot Hohenstein syd for Dresden Tyskland.

Forventningerne blev indfriet gennem en lang række interessante workshops, afholdt af kompetente kolleger og nogle af europas ledende experiential educators og trainers. 

Vi kunne tage en række øvelser og opgaver med hjem, og indarbejde flere af dem i vores teambuildingkurser, teamudviklingskurser og team events - med stor succes. På flere workshops lå fokus på det kreative samarbejde samt kommunikation.

Vi ser frem til næste års EEE konference, der afholdes i Skotland.

 

 

  • Jimmy og Julie har været på Experiential Education Europe Conference i Estland. Deres deltagelse i konferencen bringer ny viden og inspiration til Mak&Par.
  • Mak&Par på vandet -
    foruden speedbådsfører, kajak- og kanoinstruktører, har vi nu også to instruktører med Duelighedsbeviset.
  • Business Scenario er et lærerigt og spændende situationsspil, hvor elementer fra virksomhedens hverdag inddrages i kurset.
  • Mak&Par samler 12 helt nye instruktører til en lærering weekend, hvor metoder , opgaver, aktiviteter og teknikker pudses af.
  • Stor interesse for Mak&Par på Arken. » Læs i arkiv
  • DaVinciKoden - et spændende koncept der giver pote...