Pengemaskinen

PENGEMASKINEN

Velkommen til en virksomhedsevent der handler om handelstalent, konkurrence, godt købmandsskab, teamwork og ikke mindst penge - masser af penge…
Kampgejst, ud-af-boksen, teamwork, leg og hensynsløs konkurrence bringer jeres team tættere på sejren når markedskræfterne slippes løs. Som i den virkelige verden tager situationen ofte en uventet drejning.
PENGEMASKINEN er et uforudsigeligt spil - en konkurrence som handler om at vinde, og det hold der tjener flest penge har vundet - SÅDAN!

Tjek !

• Fokus på handelstalent
• Styrker konkurrence-genet
• Fuld fart frem!

Referencer

”Godt og seriøst samarbejde”
Søren Hildebrand, Skovvangskolen

”…vi har aldrig oplevet noget lignende”
Søren Høg Thomsen, Affald Varme

Underholdning, spil og konkurrence

Kompetencer i spil

PENGEMASKINEN er et holdspil, hvor jeres team skal forene alle kræfter i skarp konkurrence. Kombinationen af sjove og udfordrende opgaver til både hoved og krop kræver, at de forskellige kompetencer i teamet kommer i spil - og så er det rigtig god underholdning.

Pengemaskinen er en virksomhedsevent der er oplagt til et salgsseminar, et Kick Off eller en event der skal sætte fokus på konkurrence.

Konkurrencer og sortbørs

Spillet og konkurrencen starter på ”børsen”, hvor holdene skal investere deres penge kløgtigt. Ved at løse opgaver på markederne, får holdene deres kapital til at vokse. 

Efterhånden som der kommer store beløb i spil, udvikler handelstalentet sig i mere kreative retninger, konkurrencen skærpes og handlen på den sorte børs når uanede højder.

Le grande finale

Efter nogle timers intens konkurrence, leg og spil er vi klar til den store finale, hvor alt kan ske og holdenes kapital skal satses en sidste gang. Efter en hård dag lukker børsen og et vinderteam skal findes. 

Ud over det sejrende team, hylder vi også dagens fedterøv, den store snyder og mange andre sjove titler.

Læs om hvordan andre oplevede Pengemaskinen


Flere facts

Tid: Fra 2 til 5 timer
Antal: 20 til 1.500 deltagere.
Rammer: Uden- eller indendørs event.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.