Case: Ferrosan

ROBINSON DYSTEN - ET POSITIVT AFBRÆK

Til det årlige Kick Off arrangement skulle Ferrosan både arbejde med strategierne for det kommende år, og samtidig have en god og underholdende aktivitet. Deltagerne er firmaets sælgere, der er særdeles konkurrrencemindede. 

Vi lejer da bare en øde ø! 

Mak&Par lejede en øde ø og skabte rammen om både det seriøse og det underholdende. Som en inspirerende afbræk, blev det besluttet at afholde Robinson Dysten - hvad ellers når man befinder sig på en øde ø? 

Dage der sætter sig fast i erindringen 

Det var nogle fantastiske dage. Medarbejderne går stadigvæk og spørger, hvornår de kan komme tilbage til den øde ø, hvor instruktørerne fra Mak&Par havde arrangeret Robinson med blandt andet øråd og forskellige udfordringer, siger Dorte Schæffer Heering, salgskoordinator, Ferrosan 

Perfekte rammer 

Det var meget gennemført. Og det var et rigtig godt sted med lækre faciliteter, som vi ikke havde fundet uden Mak&Par. Alle gik i barndom, og der blev grinet en masse, siger Dorte Schæffer Heering 

En positiv oplevelse 

Dem, der til sidst blev udråbt til mr. og mrs. Robinson, går endnu og siger til os andre: Vi styrede for vildt. Det var virkelig en positiv oplevelse, og det er noget, vi som kollegaer altid vil have sammen, slutter Dorte Schæffer Heering.

Læs mere om de mange Firma Events