Case: Bispebjerg Hospital

PERSONALE ARRANGEMENT MED SMITTENDE HUMØR

På Bispebjerg Hospital skulle to afdelinger fusionere og i forbindelse med fusionsfesten, skulle de to afdelinger rystes sammen på en positiv og glad måde. Bispebjerg Hospital valgte at kombinere to aktiviteter fra Mak&Par: Fun Stuff og Pengemaskinen

God og glad stemning

Karen Lisbeth Brastrup fortæller om dagen: Vi fik et yderst professionelt gennemført dag, præget af nogle dygtige instruktører med et smittende godt humør. Det kunne tydeligt mærkes ved den efterfølgende fest, hvor stemningen fra begyndelsen var god og glad. Man havde fået sat ansigter på hinanden og var ikke bare fremmede. Selvfølgelig var der nogle få, der syntes at det, at lege var lidt grænseoverskridende, men sådan vil det altid være – alle andre var helt klar til leg for en dag. En rigtig god dag!

Når oplevelser skaber gode relationer

For Mak&Par er det helt naturligt, at bruge leg og oplevelser, i arbejdet med at skabe nye relationer, og pleje de eksisterende. siger Søren Rasmussen fra Mak&Par. Fun Stuff er et godt eksempel på hvordan Mak&Par bruger simple icebreakers og energizers til at skabe energi, glæde og åbenhed i en gruppe. Gennem små udfordringer, konkurrencer og kreative aktiviteter oplever deltagerne glæden ved at opleve hinanden i et trygt, positivt og åbent miljø.

Konkurrence hvor alle kan være med

Pengemaskinen er et enestående eksempel på hvordan konkurrence kan være både underholdende, engagerende og rigtig morsom, på en måde hvor alle kan være med på tværs af højde, drøjde, uddannelse og alder. Jimmy Schiøth fra Mak&Par supplerer med eksempler på hvordan banale aktiviteter og opgaver sætter alle lige i kampen. Samtidig med sikrer et højt konkurrence element og et tilpas kaos, at alle er 100% på.

Pengemaskinen er et sikkert hit, når der skal være fart over feltet, højt humør, teamwork og en festlig afslutning.

Se flere event hvor teambuilding og firma fest er i højsædet.