Case: Dong Energy - Mordmysteriet

SJOVT OG UDFORDRENDE MORDMYSTERIE

Regnskabs- og skatteafdelingen i Dong Energy i Hørsholm skulle have en dag, hvor der både skulle sjove og faglige udfordringer.  En vigtig del af formålet var at gruppen på ca. 40 personer blev rystet godt sammen og at alle kunne lære hinanden at kende på en anderledes måde.
I samarbejde med Mak&Par blev det besluttet at Mordmysteriet Death of a Diva skulle være den samlende aktivitet. 

Alle kompetencer skulle i spil

Det var vigtigt for Dong Energy at alle kompetencer kom i spil, samtidig med at det blev en dag, hvor der var plads til hygge og udbygning af nye relationer. Valget af Mordmysteriet viste sig at være det helt rigtige.
- Det var sjovt, meget sjovt og underholdende, siger Pia Rose Jensen, Dong Energy.

Samarbejdet levede op til alle forventninger

Hun hæfter sig blandt andet ved at der var mange forskellige opgaver og ikke mindst at de havde en tilpas sværhedsgrad.
- Det var virkelig fedt, at løsningen ikke var så lige til, fremhæver Pia Rose Jensen.
- Jeg vil i det hele taget sige, at Mordmysteriet og samarbejdet med Mak&Par levede helt op til vores forventninger, slutter Pia Rose Jensen.

Underholdende og givende

Mordmysteriet er en aktivitet, der er særdeles velegnet til at skabe en ramme, der både er underholdende og givende på en lang række områder, forklarer Jimmy Schiøth, direktør i Mak&Par.

Skuespillerne skaber særlig stemning

Mak&Par stiller med en lille gruppe skuespillere, der sikrer at Mordmysteriet for den helt rigtige stemning og netop det strejf af underholdning og seriøsitet, der er et særkende for firmaevents fra Mak&Par.