Case: Plandent - Highland Games

Professionelt gennemført

Den store sommerfest for Plandent A/S skulle rumme underholdende udfordringer og ende med et brag af en fest. Highland Games blev den aktivitet, der gav de langt over 80 deltagere en humørfyldt fællesoplevelse.

”Det var en fantastisk dag. Alt klappede perfekt: Vejret var fantastisk, det samme var stedet og Highland Games sad lige i øjet!” Sandra Amler fra Plandent er ikke i tvivl, når hun ser tilbage på sommerfesten, der blev afholdt på Sonnerupgård Gods: ”En godt opbygget dag. En god rød tråd gennem alle aktiviteterne og et flot samspil mellem skuespillerne og os. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra kollegerne”

Det stort anlagte arrangement var gennem en detaljeret planlægningsproces. Også her er Sandra Amler glad for forløbet: ”Vi oplevede stor professionalisme og lydhørhed overfor vores ønsker. Det gav os en god følelse af tryghed.”

Et vigtigt succeskriterium var at deltagerne skulle opleve sammenhold og fællesskab. Det blev sikret gennem et godt flow og nogle aktiviteter, hvor alle kunne være med, uanset alder, højde og drøjde eller køn.