Case: Stevns Kommune - Den Store Gårddyst

Yderst vellykket gårddyst

30 medarbejdere fra Teknik og miljø i Stevns kommune skulle holde en teamevent, hvor det først og fremmest var vigtigt at ryste gruppen ekstra godt sammen og vedligeholde de gode relationer i gruppen. Valget faldt på Den Store Gårddyst, der en af Mak&Pars særdeles populære events. 

Det blev en god og positiv dag, som deltagerne har karakteriseret som "yderst vellykket" og "hyggelig". 

"Lege faldt i alles smag, og der var plads til at man kunne holde sig lidt tilbage, hvis man vurderede at en aktivitet var for udfordrende" fortæller Flemming Andersen, Stevns Kommune. 

Flemming Andersen fremhæver især de tre instruktører fra Mak&Par som en gevinst for dagen. 

"I skal overbringe  en stor og velment ros til Dorte, Tine og Jesper for deres gode og engagerede indsats. At dagen blev så vellykket kan i stor grad tilskrives deres indsats", fastslår Flemming Andersen. 

Den Store Gårddyst er et af Mak&Pars populære events. Her er tale om en aktivitet, der kan fungere, hvad enten der er 30 eller 100 deltagere.  

"Det er altid en fornøjelse at lave Den Store Gårddyst. Vores instruktører og skuespillere er erfarne og gode til at møde deltagerne i øjenhøjde - og selvfølgelig sprede godt humør og give den gas i de sjove og udfordrende konkurrencer" siger Jimmy Schiøth, der er direktør for Mak&Par.