Case: Opton - GPS Fotojagten

Brug Mak&Par - det er nemt og enkelt

Obton A/S i Århus, skulle holde en aktiv og positiv dag for medarbejderne, hvor det blandt andet var vigtigt at styrke de sociale relationer og konkurrere mod hinanden. Obton har tidligere haft succes med Mak&Par som leverandører af netop den slags aktiviteter, og det var afgørende for at gentage samarbejdet. Det resulterede i et GPS Fotojagt, som blev afholdt på Århus Havn en solrig sensommerdag. 

Lone Seidenfaden fra Obton glæder sig over en god og sjov dag, med spændende udfordringer og opgaver. Samtidig lægger hun vægt på, at samarbejdet med Mak&Par fungerer let og smidigt. 

- Det er dejligt med en samarbejdspartner, der altid sørger for en god og sikker planlægning. Det betyder at når aftalerne er på plads, så kan vi være helt trygge ved at alt er planlagt og bliver gennemført efter planen. Det er let for os, og det betyder meget, siger Lone Hoffmann Seidenfaden, salgskoordinator ved Obton A/S. 

Obton A/S havde ca. 45 medarbejdere med på GPS Fotojagten

- GPS Fotojagten er et godt eksempel på en aktivitet, hvor der er plads til rigtig mange deltagere. Samtidig er den også et eksempel på en aktivitet, der kan gennemføres stort set hvor det skal være. I byen, skoven, på stranden eller et helt fjerde sted; næsten alt kan lade sig gøre, siger Jimmy Schiøth, der driver Mak&Par ApS.