Case: One Revision - Agentakademiet

Festlig og velplanlagt dag

One Revision skulle holde en sensommerfest, hvor firmaets tre afdelinger skulle deltage. Det var vigtigt at det blev en dag, hvor der både var lagt vægt på teambuilding og på, at deltagerne skulle have en sjov og festlig dag. Valget faldt på Agent Akademiet, der netop rummer hæsblæsende opgaver, udfordringer og masser af muligheder for et godt grin og positivt samvær.

Velplanlagt dag

- Det var et velplanlagt og godt organiseret arrangement, der fuldt og helt levede op til vores forventninger, fortæller Mette Sondrup fra One Revision. Mette Sondrup hæfter sig desuden ved, at hele forløbet har været præet af en oprigtig interesse for at skabe en dag, der passede præcist til One Revision.

Oprigtig interesse

- Vi mærkede tydeligt at det var vigtigt for Mak&Par, at vi fik en god oplevelse. Her var ikke noget venstrehåndsarbejde, hverken i planlægningen eller på selve dagen. Den samme oprigtighed var også tydelig i opfølgningen på arrangementet, fastslår hun. 

Festligt og sagligt

Agentakademiet er et firmaevent der passer rigtig godt til større grupper. Det er en aktivitet som både er hat, skæg og blå briller og en aktivitet, der styrker holdånden og de personlige kompetencer. Aktiviteterne handler blandt om at omgå laser-alarmer, barsk forhørsteknik og grundig gennemgang af et kompliceret gerningssted. Fælles for aktiviteterne er, at de arbejder gode samarbejdsevner, gensidig tillid, overblik og evnen til at kommunikere - og så er de festlige og underholdende."