Case: Borup Skole

Festligheder med indhold

Borup Skoles 75 års fødselsdagsfest for skolens ansatte - ca. 65 personer - skulle være noget særligt. Festdagen skulle både styrke samarbejde og fællesskabsfølelse – og den ende med en  festlig og fornøjelig aften. 

Valget faldt på Mordmysteriet Death of a Diva fra Mak&Par efterfulgt at friskbagte pizzaer fra italienske brændefyrede ovne. 

Skoleleder Jakob Dalgas Rasmussen kigger tilbage på dagen med tilfredshed. 

- Vi fik den dag vi gerne ville have. Mordmysteriet er godt fundet på og levede helt op til mine forventninger. Her fik vi kombineret  gode teambuilding elementer med noget der var sjovt, muntert og fornøjeligt. Folk var ganske enkelt glade – og nok også lidt trætte. Det kræver jo energi at opklare mord.

Dagen blev afsluttet med en stor pizzabuffet, hvor pizzaer med et nordisk touch var det dominerende. Pizzaerne blev bagt i Mak&Pars brændefyrede italienske pizzaovne. Pizzaerne kom i en lind strøm fra ovnene til buffeten – i fire velsmagende varianter. 

- Maden levede helt op til forventningerne. Der var et godt flow og der var rigelig til alle. Serveringen var effektiv og ingen manglede noget, siger Jakob Dalgas. 

Borup Skoles jubilæumsfest er et godt eksempel på en af styrkerne ved, at vælge Mak&Par som leverandør, fremhæver direktør Jimmy Schiøth. 

- Vi er yderst fleksible og tilpasser altid aktiviteterne til den enkelte kunde. Det betyder at vi kan levere nogle løsninger, der præcist kan imødekomme de behov og ønsker som kunden har, fastslår Jimmy Schiøth med henvisning til kombinationen af en festlig teambuildingaktivitet og  det helt unikke ved pizzabagning på stedet.

Læs mere om Mordmysteriet og Den store Pizzadyst