Case: Nuevolution - AgentAkademiet

UNDERHOLDENDE KONKURRENCE OG SAMARBEJDE I CENTRUM

Biotech-virksomheden Nuevolution A/S ønskede at få sagt ordentlig velkommen til en større gruppe nye medarbejdere. Medarbejdergruppen er meget konkurrencemindet og derfor må der gerne være et stærkt element af både konkurrence og samarbejde. Og så skal det være en sjov og positiv oplevelse. Valget faldt på Agent Akademiet fra Mak&Par.

Et oplagt valg

- For mig var det helt oplagt at vælge Mak&Par. Jeg har arbejdet sammen med dem tidligere, og vidste at jeg her ville have en samarbejdspartner jeg kan føle mig helt tryg ved. Aftaler er klare og det bliver altid overholdt, fortæller Lis Iben Olsen.

Plads til alle

Selve arrangementet gik perfekt. Der var plads til alle: Både dem der er elsker at være på, og de mere stilfærdige typer. Instruktørerne er ualmindeligt gode til at få alle med, og de kommer med et smittende godt humør. Skulle nogen spørge mig om Mak&Par, ville jeg uden tøven sige ”vælg dem!”, understreger Lis Iben Olsen

Vi kommer over hele landet

Agent Akademiet er et af de stærke koncepter fra Mak&Par. Det er en underholdende aktivitet, der kombinerer positivt samvær med kollegerne og udviklende aktiviteter. 

- Vi kan gennemføre Agent Akademiet over hele landet og på stort set hvilken som helst lokation, siger Jimmy Schiøth, direktør for Mak&Par.

Læs om alle Firma Events fra Mak&par