Case: Fjordskolen

EN HÆSBLÆSENDE DAG MED FÆLLESSKAB

Den korteste afstand mellem mennesker er et smil. Da Fjordskolen i Lolland Kommune skulle holde en personaledag, lå det helt fast at det skulle være en festlig og munter dag, med plads til gode grin og fællesskab. Fjordskolen valgte et Agentakademi fra Mak&Par, som den aktivitet, der skulle samle de mange forskellige faggrupper på kryds og tværs af afdelingerne. Op mod 60 deltagere blev indskrevet på Agentakademiet, og der blev sat gang i den overordnede mission: Red planeten!

Alle var med

- Det var en rigtig god dag. Alle hyggede sig og følte sig som en del af fællesskabet, fortæller skolesekretær Mette Raahauge Johansen fra Fjordskolen.
- Det var et super arrangement, som der også er blevet talt en del om bagefter. Det gik lige efter planen, fortsætter Mette Raahauge Johansen.

Brug hovedet og hænderne

Agentakademiet er et stort anlagt firmaevent, som både er hat, skæg og blå briller og en aktivitet, der styrker holdånden og de personlige kompetencer. 
Opgaverne er en blanding af fysiske aktiviteter og hjernevridende udfordringer. Skal man sikre sig pladsen som det bedste agentteam, kræver det gode samarbejdsevner, gensidig tillid, overblik og evnen til at kommunikere og ikke mindst at være villig til at løbe en risiko. Hvo der intet vover, intet vinder!

Bringer alle kompetencer i spil

Aktiviteterne spænder vidt: Hvordan demonterer man en bombe … eller hvordan undgår man avancerede laser-alarmer? Og hvad sker der når man skal kortlæge et gerningssted eller gennemføre de barske forhør? Det er bare et lille udpluk af de aktiviteter og udfordringer der møder deltagerne. Agenternes verden er uforudsigelig og risikofyldt - og med garanti underholdende og munter for dem, der medvirker.

Agent Akademiet er en ud af mange Firma Events fra Mak&Par