Movie Maker

 

Movie Maker

And Action!! … siger instruktøren imedens assistenten klapper klaptræet i med et brag. Kameraet kører og skuespillerne gør deres bedste for, at få den næste scene i kassen. I baggrunden står to kolleger og øver deres replikker til den næste scene, samtidig med at en tredje hjælper med kostumerne.
Movie Maker er skudt i gang med kurs mod den store blockbuster - filmen der vil forandre filmhistorien!

Tjek !

• Fokus på teamwork
• Styrker kreatviteten
• Udvikler samarbejdet
• Underholdende og udfordrende

Referencer

"Et fremragende arrangement” 
Mette Erlang, Deichmann

"Professionelt gennemført"
Maria Olsen, Café Frederik

Skab jeres eget Hollywood

Ægte film-teams

Tag direkte til Hollywood med Movie Maker, et underholdende team event der udfordrer teamet på mange måder. Her er det vigtigt, at teamet bevarer overblikket, kreativiteten og motivationen. Rollerne skal fordeles, manuskriptet skrives, rekvisitterne findes og teknikken mestres.
Her er det jer der spiller alle rollerne, instruerer, står bag kameraet og får logistikken til at gå op. Som i den virkelige filmverden, er det vigtigt at I arbejder sammen, for at lave den bedste film.

Fra Morten Korch til E.T.

Inden filmarbejdet starter skal filmteamet vælge en kategori. Filmkategorierne kan være inspireret af alt fra "Morten Korch" over "Mandag morgen på arbejde" til "James Bond". Genrerne er typisk satire, drama, action eller ren underholdning.
Kun fantasien sætter grænser for jeres kreativitet og . Movie Maker er gennemført på kursussteder, midt i en skov og ude på deltagernes virksomhed.
Vi sørger for teknikken, rekvisitterne, udstyret og alt andet.
Movie Maker kan også tilrettes og gennemføres som et TeamBuilding kursus med fokus på kommunikation.

Movie Maker Award

Eventet afrundes selvfølgelig festligt og højtideligt med de storstilede Movie Maker Awards. Den røde løber er rullet ud, og filmfolkene venter nervøst på juryens votering.
I ægte Hollywood stil viser vi alle filmene på det store lærred, inden vi kårer vinder filmen og de individuelle titler.
Man fornemmer tydeligt den nervøse sitren, når aftenens vært siger de skæbnesvangre ord "And the winner is..."Flere facts

Tid: Fra 4 timer til 2 dage        
Antal: 18-48
Ramme: Inden- eller udendørs

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud