Mordmysteriet

MORDMYSTERIET - Death of a Diva

Indgå i en hylende morsom firmaaktivitet som ryster hele teamet sammen. Styrker de gode relationer når I er til en intim koncert med den verdenskendte operasangerinde: Carmen Marí Correl. Mens I venter på operadivaens entre, sidder den kendte pianist Ib Wunderberg bag sit flygel og kigger nervøst på sit ur…

Nu indledes en hæsblæsende historie, der helt fra begyndelsen tager en ganske uventet drejning. Inden I ser jer om, er I hvirvlet ind i den forunderlige og udfordrende mordgåde, der udgør Mordmysteriet ”Death of a Diva”.

Tjek !

• Hylende morsomt event
• Ryster teamet sammen
• Styrker de gode relationer
• Underholdende samvær

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

”Sjovt og underholdende”
Pia Rose Jensen, Dong Energy

"Søde og professionelle mennesker” 
Anette Hougs, Novo Nordisk

En event der vender firmaet på hovedet

Hvem løser mordgåden

Som snarrådige detektiver, skal I hjælpe den distræte efterforskningschef med at opklare det, der måske er mordet på en af landets største kunstnere og celebrities. 

Under efterforskningen møder I blandt andre Carmens diffuse og afblegede stylist, samt den rystede pianist, der har akkompagneret Carmen gennem en menneskealder. Blot et par af de karakterer, der til tider bidrager mere til underholdningen og det komiske, end til opklaringen af mordmysteriet.

De små grå på arbejde

Mordmysteriet – Death of a Diva er et sjovt og anderledes holdspil, der udfordrer deltagerne på teamwork og snarrådighed når de ”små grå” skal på arbejde. De forskellige karakterer, der spilles af vores dygtige skuespillere, er selvfølgelig behjælpelige med at gøre det hele tilpas udfordrende, svært og gagget.

Under spillet bliver der lejlighed til at lege med fingeraftryk, DNA- og talkoder der skal knækkes.

Underholdende udfordringer

Gerningsstedet leverer flere interessante spor, lige som Carmens personlige træner og coach gerne giver flere interessante detaljer om divaens gøren og laden.
Når tiden er inde til at løfte sløret for den grusomme sandhed, skal alle hold på banen. Hvert hold kommer med den spændende fremlæggelse af anklage og formodede motiver. Holdet der opklarer mordgåden kåres selvfølgelig, og vi hylder de særligt engagerede medspillere blandt deltagerne.
Mordmysteriet kan med fordel kombineres med en festlig pizza-buffet.


Flere facts

Tid: 2½ - 3 timer.
Antal: 20 til 250 deltagere.
Rammer: Inden/udendørs firmaevent.

I kan også lade os finde nogle unikke rammer, fx et teater, et nedlagt fort, en stemningsfuld herregård eller et godt hotel 

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud

* skal udfyldes