Kogeriet Kokkeskole

KOGERIET - en anderledes kokkeskole

Kogeriet er den utraditionelle kokkeskole firma event i afslappede omgivelser. Dette er et firma event, med fokus på det gode samvær og et positivt samarbejde omkring maden - langt fra hverdagens stress og jag. Derfor er der også tid til at hyggesnakke og smage på vinene, mens der kokkereres.
Vi kommer over hele landet og vi medbringer at det udstyr, der er behov for.


Nordisk inspiration til ganen, samarbejdet og fællesskab
Spændende menu med lokale råvarer


Store armbevægelser og mad på gløder
Stemning, teamwork og BBQ


Kan man lave gastronomisk teambuilding med en pizza? JA! - Plus en unik mad oplevelse...

 

Gatronomi og teambuilding er den perfekte kombination

Gastronomi i praksis

Så snart I har fået kokkeforklædet på, er det "hands on". Bistået af de dygtige kokke kommer I selvfølgelig omkring teknikker, smag, tilberedning og råvarer. Alt efter jeres ønsker, sammensættes en menu, der både er spændende og udfordrende at lave - og selvfølgelig dejlig at nyde bagefter. 

Køkkenet, maden og middagen er et vigtigt samlingspunkt i vores kultur. Derfor er kogeriet meget mere end gastronomi - det er stedet, hvor I hygger jer omkring gryderne, grillen, panden eller bålet.

Kogeriet kræver ikke specielle kokkefærdigheder, men er for alle, der har mod på at prøve.

Inspiration og krydderi

Her kan I stikke næsen dybt i krydderi krukken, medens kokken indvier jer i de mange muligheder. Der venter jer en inspirerende oplevelse, hvor I får både ny viden og spændende erfaringer med hjem. 

I samarbejde med kokken fastlægges en årstidsbestemt menu der matcher jeres gruppe, tid, budget og ideer. Vi sørger for alt det praktiske, medens I kan fokusere på tilberedning, anretning, vin og måske borddækning.

Middagen - Kronen på værket

Efter arbejdet i kogeriet krones indsatsen med en dejlig middag. I starter selvfølgelig med at præsentere menuen på bedste kokkemaner, inden herlighederne nydes. Bordet er dækket smukt, og vinen har den rette temperatur.

Undervejs i middagen vil vores kokke bedømme de forskellige retter og selvfølgelig uddele priser til de personer, der har gjort sig særligt bemærket undervejs.