Jensen Banden

JENSEN BANDEN - En firma aktivitet om millioner

Det handler om milliarder og internationale forviklinger i Mak&Pars firma-aktivitet. Den kendte advokat Erich Kammer-Krone fra Hof&Krone er ved at sælge formlerne for den epokegørende nye grønne energikilde Eco X3. Kun derved kan han rede sig selv fra fallitten. Får han held med sit forehavende, mister Danmark milliarder og et nyt eksporteventyr. Kammer-Krone opbevarer dokumenterne i et solidt pengeskab på sit hemmelige kontor på Det Kongelige Teater. Kun ved at sikre sig dokumenterne, kan katastrofen afværges.
De tre vaneforbrydere i Jensen Banden, har fået færten af de skumle planer og ser mulighederne for både, at sikre sig nogle rare millioner og samtidig spænde ben for finansfyrsterne og Kammer-Krone.

Tjek !

• Fokus på samarbejde
• Udvikler kreativiteten
• Styrker holdånden
• Underholdende og udfordrende

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

”Skuespillerne var fantastiske.”
Mette Erlang, Deichmann 

”Forventningerne blev indfriet”
Maria Kyndi, Jakobsens A/S

Jensen Banden har en plan – eller det vil sige, næsten en plan …

Et højere formål

De hemmelige dokumenter ligger trygt i et gammelt pengeskab på advokatens kontor. Kun med list, kreativitet og opfindsomhed kan kuppet lykkes. Et kup, der både tjener et højere formål og giver nogle rare millioner i lommen til Jensen Banden.

Er det timet og tilrettelagt? Ikke helt. Banden har brug for hjælp til at løse opgaven!

Skarpt og muntert

Jensen Banden er et helt nyt udspil fra Mak&Par, og fungerer både som teambuilding med skarpt og samtidigt muntert fokus på kommunikation, samarbejde, kreativitet og kombinationsevne – og som en festlig event, der skaber fællesskab og styrker teamworket.

Rammerne om spillet

Spillet varieres fra 2½ til 3½ time, og kan afholdes der hvor I er eller ønsker det. I kan også lade os arrangere nogle unikke rammer som fx et teater, et nedlagt fort, en stemningsfuld herregård eller et hotel.


Flere facts

Tid: 2½-3½ time.
Antal: 15 til 250 deltagere.
Rammer: Inden- og udendørs.
Lokation: Hotel, kursuscenter, slot eller jeres egen adresse.

 

 

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud