James Bond Action Pa...

JAMES BOND - ACTION PARTY

I er i en verden hvor internationale forbrydersyndikater, bindegale genier og skruppelløse militsledere fra små ukendte stater konstant forsøger at ændre magtbalancen. Bond og hans agentkolleger fra Hendes Majestæts Secret Service har nok at se til.

Dette er scenen til et Bond Action Party, som selvfølgelig holdes på et top hemmeligt sted. Alle inviterede gæster får besked om at mødes på de skjulte meeting points. Her fra er resten af aftenen, blot noget I kan gætte jer til…

Party i en "nedlagt" lagerhal eller fabrik

Ifølge pålidelige kilder er arrangementet tidligere blevet afholdt på en træningslejr, i et nedlagt fabrikskompleks, på et stort gods og endda i Mr. Q’s værksted et sted i byen. Omgivet af alverdens agent udstyr, beslaglagte varer, træningsudstyr, gamle våbenkasser, ståltønder, og hemmeligt grej, er der lavet plads til et action party. Her får I muligheden for at gøre jer som rigtige agenter både til bords, til dans og i baren.

James Bond på Agent Akademiet

Tag uddannelsen til top hemmelig agent på Mak&Pars Agent Akademi. Prøv kræfter med Laser alarmen, minefeltet, forhøret eller kør race mod kollegerne.

LÆS MERE PÅ » 007 Agent Akademiet

”Shaken, not stirred”

Agent baren byder sikkert på Vodka Martini ”shaken, not stirred”, og som tidligere er Secret Services kok klar til at forkæle de forvente gæster. Fra hans side kan man forvente alt fra ægte russisk kaviar til store opsatte buffeter.

Tjenerne og bartenderne er formodentlig ulastelig klædte pensionerede agenter eller gamle kommando soldater i fuld uniformering. Musikken kan som i de kendte Bond film være alt lige fra diskrete Crooners til moderne popmusik.

Det fortælles også, at et Bond Action Party byder på spændende agent aktiviteter før og under festen. Gi den fx gas med kollegerne på

  • Skydebanen
  • Rally Kørsel
  • Jump Pole
  • Tovbroer
  • Agent færdigheder

Alle aktiviteter afholdes i festlokalet og indgår som en del af udsmykningen og det liv som skaber et Bond Action Party

Kunder der holder Bond Action Party spørger også til: